4. mei, 2017

Jaja, 2017 gaat het eindelijk gebeuren!!

Hey allemaal,

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat ik mega, mega, mega, maar dan ook mega goed nieuws heb gekregen vorige week!! IK MAG MEE NAAR DE HWL!!! WHIEEEEEHOEEEEE... Wie had dat gedacht. in 2013 mijn debuut gemaakt, en juni 2017 mag ik dan eindelijk mijn eerste toernooi spelen. Na flink wat tegenslagen zoals een afgescheurde kruisband in 2013, het missen van WK in 2014 en een jaar geen Nederlands team ben ik nu eindelijk geselecteerd voor een toernooi!!

Ik ben zo ontzettend blij, dat kun je je haast niet voorstellen. Sinds december ben ik al heel erg gefocust, en bezig met het feit dat dit wellicht mijn jaar kan gaan worden. Ik heb veel getraind en veel energie erin gestoken om mijzelf verder te ontwikkelen en beter te worden. Vorige week dinsdag kwam dan eindelijk het verlossende belletje van Alyson. We zouden tussen 2-3 gebeld worden, dus ik had vrij genomen van mijn werk. Ik vond het heel A-relaxed om op kantoor te zitten wanneer ik gebeld zou worden. Op kantoor begrepen ze dit allemaal en kreeg ik ook makkelijk een vrije dag. Ze steunen me bij Maarsengroep heel erg al vinden ze het heel jammer dat mijn selectie betekend dat ik moet stoppen met werken bij Maarsengroep.

Toen de klok 14:00 sloeg bonkten mijn hart in mijn keel. Ik zat vol spanning thuis te wachten op het belletje. Voor mijn gevoel gingen de minuten echt tergend traag. om 14:20 belde ze dan eindelijk. Dat moment dat je Alyson Annan in je telefoon ziet staan, slaat je hart echt even over. Ik nam op en ze bracht me het goede nieuws. Ik barstte meteen in tranen uit en was echt helemaal in de zevende hemel. Ik heb na Alyson gelijk mijn ouders gebeld om het goede nieuws te melden. Ook die hadden tranen van geluk. Na al die jaren en tegenslagen is het dan eindelijk gelukt zeiden ze. Ze waren zo super trots en blij dat ze savonds voor de deur stonden om het te vieren. Om 16 uur moest ik alweer op de club zijn voor een dubbel training met AH&BC dus erg lang de tijd om te genieten van mijn belletje was er niet. Dat gebeurde savonds nog even na de trainingen toen mijn ouders er waren.

De volgende dag werd er natuurlijk veel gesproken over de selectie en kreeg ik veel leuke berichtjes en belletjes van mensen. Iedereen was super blij voor me!! Super leuk om al die berichtjes te krijgen.

Nu zijn we met AH&BC bezig aan de laatste week van de competitie. Zondag staat Laren op het programma en daarna beginnen de playoffs!! Daar heb ik echt onwijs veel zin in. We staan lekker te trainen, zitten er als team goed in, we zijn echt ready to play!! Zijn jullie er zondag ook bij om ons aan te moedigen in Laren?

xoxo Vega