31. mei, 2017

Afscheidnemen hoort er ook bij..

Hey Allemaal,

Er is altijd een tijd van komen en een tijd van gaan. Hier staat eigenlijk de hele week een beetje van in het teken.
Gister begon het de teamafsluiting van AH&BC. We hadden eerste getraind van 16:00 - 17:30 om vervolgens om te kleden en richting de manager te gaan. Ze had zoals gewoon haar huis opgesteld om bij haar de teamafsluiting te organiseren. We namen dit jaar afscheid van Ellen Hoog, Judith Zeevenhoven, Laura van Heugten, fysio Jeremy Bartels en trainer Kristiaan Timman. Daarbij word ook elk jaar de ouder cup uitgereikt en is het een samenkomen van alle spelers, ouders en aanhang. Ook het bestuur van AH&BC is aanwezig op dit soort avonden.

We begonnen de avond met een hapje en een drankje en druppelde langzaam iedereen binnen. Mijn vader was erbij en Gert was ook gekomen. Mijn moeder kon er helaas niet bij zijn dus die moest afzeggen. Om 20:30 begonnen we met alle speeches. Als eerste kwam de voorzitter aan het woord om iets te zeggen over onze prestatie tijdens de playoffs en om de mensen die afscheid nemen toe te spreken. Daarna kwamen alle speeches van de spelers die namens het team iets hadden voorbereid. We begonnen met afscheid van staf. Kristiaan en Jeremy namen afscheid van ons. Ze werden toegesproken door Rick en Marieke met veel lieve woorden en we hadden natuurlijk namens het team voor beide een passend kado aangeschaft.

Daarna was het de beurt aan de spelers. Allereerst namen we afscheid van Laura van Heugten. Dit vertelde ze ons diezelde middag pas, dus een kado konden we op zo een korte termijn nog niet regelen. Wel hebben we met zijn alle een speeche voor haar gemaakt en haar toegesproken over haar verdiensten van dit jaar. Daarna was het de beurt aan Judith Zeevenhoven. Dit was een erg emotioneel afscheid. Ze werd toegesproken door Kitty van Male en vervolgens door haar eigen vriend die nog een heleboel lieve woordjes had voor zijn vriendin en onze zuster zoals hij het omschreef. Dit werd afgesloten met een speeche van haarzelf aan ons, ons als team, ons als vriendinnen, ons als geheel. Dit was een heel mooi en emotioneel verhaal waar de tranen rijkelijk vloeide. Een grote groepsknuffel was een afsluiting van dit mooie moment. Daarna was Ellen aan de beurt. Jacky, Lauren en Judith hadden een toneelstukje voorbereid met allerlei anekdotes van Ellen. Hilarisch was dit. Iedereen die aanwezig was herkende alles van haar en het was een hilarische afsluiting van haar imposante carriere. We hebben haar ook een prachtig teamkado gegeven en ze kreeg ook van top fan JOEP een geweldig kado.

Rond 23:00 waren alle speeches en bloemen uitgereikt en gingen Gert en ik richting huis. Het was een gezellig, emotionele en drukke avond en we waren ook echt uigeteld toen we thuis kwamen. We zijn direct in slaap gevallen en vandaag staat dan mijn laatste dag bij Maarsengroep op de planning. Per 1 juni stop ik bij Maarsengroep en werd ik vandaag verrast met allerlei leuke kado's. Een CD met de top 500 foute uur, een japanse notitie (voor richting TOKIO), een beker met "fitste secretaresse ooit afdeling ontwikkeling Maarsengroep" en een dinnerbon om lekker bij een restaurant te gaan eten. Het doet mij goed om te zien dat iedereen zo meegaand is. Ze gaan mij erg missen, en ik hun natuurlijk ook. Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad bij Maarsengroep, maar ook daar komt helaas een einde aan. Vandaag om 17 uur ga ik hier weg, en ga ik me volledig op het hockey richten. We spelen dit weekend nog de EHCCC met AH&BC waar we de europese titel willen veroveren. Dit zou toch nog een hele mooie afsluiting zijn van dit seizoen. Wie wil komen: we spelen vrijdag om 18:00 op Den Bosch en zaterdag ook. Kom ons allemaal aanmoedigen naar die titel.

xoxo Vega