20. jun, 2017

HWL gaat bijna beginnen... Vet veel zin in!!

Hey allemaal,

Het is dan eindelijk bijna zover. De HWL!! We hebben de afgelopen 2 weken nog veel tijd met elkaar doorgebracht en 2 wedstrijden gespeeld tegen Australie. Ook zijn we nog een weekend in London geweest en hebben we hier een wedstrijd tegen Engeland gespeeld. Alle wedstrijden werden gewonnen en kon ik weer 3 mooie interlands bijschrijven. Ik zit momenteel op 13 interlands waar ik echt mega trots op ben!! Ik ben echt zo blij als ik weer het volkslied mag zingen. Ik krijg iedere keer een heel apart gevoel van binnen als ik daar weer in de line up sta. 

En dan is het moment nu eindelijk daar. Morgen begint de HWL. Mijn aller aller eerste toernooi. Ik heb hier 6 jaar lang voor gewerkt en naar uitgekeken. Ik heb er altijd alles voor gegeven en nu is dan eindelijk mijn eerste toernooi in zicht. 

We zijn zondag na de wedstrijd tegen Australie op HC Nuenen direct in de bus gestapt en richting Brussel gereden. Gister hebben we onze eerste training gehad hier, en vandaag trainen we op het wedstrijd veld. Ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet en hoe de sfeer er zal zijn morgen als het dan eindelijk gaat beginnen. Het is extreem warm ook wel de afgelopen dagen. Daar waar iedereen lekker op het strand ligt en leuke foto's stuurt, staan wij in 34 graden de velden te verkennen en veel rusten in het hotel. Je moet natuurlijk goed omgaan met je energie, en zorgen dat je niet te veel in de zon bent. 

Ik ben best wel zenuwachtig voor het toernooi. Ik heb het gewoon nog nooit meegemaakt. Ik hoop gewoon dat we met zijn alle mooi hockey kunnen laten zien en dat we dit toernooi kunnen winnen. We investeren veel in elkaar en in het team. Hopelijk kunnen we resultaat boeken wat daarbij past! GOUD dus!! Hahah... 

Morgen om 18 uur spelen we de eerste wedstrijd tegen Schotland. Ik heb er ontzettend veel zin in en we gaan volle bak voor de winst! 

xoxo Vega