Blog

19. apr, 2017

Hey Allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden maar ik leef nog steeds. Ik ben super druk en heb echt weinig tijd om blogs te schrijven. Zo en af en toe ga ik zitten en denk ik, ja nu ga ik eens een goed verhaal schrijven. Alleen dan besef ik me dat ik geen spannende dingen heb gedaan en dat ik eigenlijk niet veel te vertellen heb hahahah... Ik ben nu voornamelijk veel aan het trainen en aan het werk. Echt veel spannender dan dit gaat het ook niet echt worden. Wel is het natuurlijk net pasen geweest en had ik zowaar 2 dagen vrij. Zondag en maandag. Dit was echt genieten. Ik heb beide dagen veel geslapen, gegeten en lekker even wat uurtjes met familie en vrienden doorgebracht. Heerlijk. Ik ben ook echt weer een ander mense. Wat 2 vrije dagen al niet met een mens kan doen!!

Ik ben lekker even aan dagje naar Uithoorn geweest naar mijn ouders en verder heb ik lekker thuis een beetje gerommeld. Ik ben even de stad in geweest om wat huishoudelijke boodschappen te halen en een kijkje te nemen op de kermis. Het was er super druk met toeristen die natuurlijk allemala massaal naar Amsterdam komen tijden Pasen.

Nu is het even wat rustiger op werk. Ik heb de hele week al veel moeten doen, en heb nu even een rustig dagje. Dat is wel echt even lekker moet ik zeggen!! Vandaag hebben we ook een afscheid van 2 collegas dus we zijn om 16 uur al lekker "klaar". Vanavond heb ik niks op de planning. Ik ga lekker even boodschappen doen als ik uit werk kom en daarna ga ik thuis even wat wassen doen. Verder is het netflix & chill en lekker huiselijk niks doen. Morgen moet ik in de ochtend werken en in de avond speel ik een oefenwedstrijd tegen Laren.

Verder is het volgende week een spannende week. De selectie voor Nederlands team word bekend gemaakt, en begin een beetje zenuwachtig te worden. We hoeven alleen maandag nog te trainen en worden later in de week gebeld. Ik moet nog even vrij vragen op werk, want ik wil eigenlijk niet op kantoor zijn wanneer ik het goede of slechte nieuws te horen krijg. Ik heb het hele jaar hard getraind en alles uit mezelf gehaald om de selectie te halen. Ik hoop dat ik volgende week goed nieuws krijg! Ik houd jullie op de hoogte.

xoxo vega

31. mrt, 2017

Hey allemaal,

Jeetje, vandaag ben ik niet helemaal lekker in mijn doen. Gister hebben we met AH&BC een heftige ervaring gedeeld. Een teamgenoot van mij heeft voor de 4e keer haar kruisband afgescheurd. Echt verschrikkelijk!! Het deed mij weer even denken aan de keer dat ik mijn kruisband afscheurde in 2013. Dat gevoel, de pijn, de angst, alles kwam weer even boven toen de uitslag binnen kwam. Het hele team was aangeslagen erdoor en ging ook echt met buikpijn weg van de club. Ik ben naar huis gegaan en heb er de hele avond over na zitten denken. Je gunt dit niemand, maar zeker haar niet!! Echt vreselijk.

Vanmorgen moest ik om 9 uur weer op de club zijn om te trainen met Nederlands team. We kregen met een groep van 5 training van Teun Rohof. We hebben allerlei technieken geoefend, en om 10 uur waren we alweer klaar. Ik ben daarna snel naar huis gegaan, boodschappen gedaan en mijn tas opnieuw ingepakt. Vanavond moet ik natuurlijk weer trainen met AH&BC en maken we ons klaar voor de wedstrijd van zondag tegen Bloemendaal. Nu zit ik nog het laatste uurtje op kantoor, en straks begint mijn "foute" uur weer. Dit organiseer ik altijd op de vrijdag om een beetje sfeer in de brouwerij te brengen. Alle collegas kunnen dan hun favoriete hitjes en nummertjes aanvragen. Dit varieerd vaak tussen liedjes vanaf 1975 en heden. Iedereen is super enthousiast over, en doet lekker mee met het insturen van nummertjes.

Verder heb ik weinig op de planning dit weekend. Hopelijk word het mooi weer en kan ik nog ergens lekker een terrasje pakken. Ik plan weinig in de weekenden, om zo een beetje bij te komen van de hele week werken en trainen. Wat doen jullie dit weekend?

Btw ik heb onndertussen al flink wat bezoekers op mijn site. Super leuk!! Keep it cominggg...

xoxo Vega

29. mrt, 2017

Hey Allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik ben de laatse tijd echt zo ontzettend druk dat het er af en toe echt bij inschiet. Ik ben soms echt van hot nar her aan het rennen en vliegen om overal op tijd te zijn. Ik ben echt veel aan het trainen en daarnaast werk ik ook nog 20 uur bij Maarsengroep. Dit is iets minder dan ik in het begin deed, maar ik kan helaas niet meer werken ivm het vele aantal hockey uren die ik nu momenteel maak.

Op maandagen ben ik bij Nederlands team. We trainen dan op AH&BC en slapen daarna met zijn alle in een hotel. Vaak hebben we savonds een meeting of een bespreking en kan je nog behandeld worden bij de fysio. Ik ga meestal wel even naar de fysio omdat ik het fijn vind om goed voor mijn lijf te zorgen. Daarnaast heb ik soms ook een stijve rug of een strakke kuit die ik dan even los kan laten maken.

Dinsdag ochtend trainen we ook weer met Nederlands team. We hebben nu sinds 2 weken de zware inspanning verplaatst van de maandag naar de dinsdagochtend. Dit was echt even wennen omdat de inspanning per dag anders ingedeeld is. Na de training ga ik altijd snel douchen en richting huis. Dan kan ik even snel mijn tas inpakken voor werk en voor de training met AH&BC in de avond. Ik heb met Maarsengroep afgesproken dat ik minder uren ga werken en dat mijn contract niet word verlengd. Dit betekend dat ik per 1 juni stop bij Maarsengroep om me volledig op het Nederlands team te richten. Dit heeft nu echt mijn prioriteit!! Ik wil deze zomer natuurlijk super graag een toernooi spelen. Er staan 2 toernooien op het programma, eind juni de HWL en eind augustus het EK in Amsterdam. In ons nieuwe stadion. Ze zijn op de club hard bezig om het stadion op tijd af te hebben en het begint er al heel mooi uit te zien.

Zoals ik net al vertelde word mijn contract bij Maarsengroep (helaas) niet verlengd. Dit in overleg met de directie. Ik vind het heel erg jammer, maar met zo een intensief trainingsschema is het haast niet te combineren. Ze willen graag iemand die fulltime aanwezig is en die zich echt kan commiteren aan het bedrijf. Ik kan helaas niet meer dan 20 uur werken en daardoor beperkt dit mijn betrokkenheid. Ik vind het heel erg jammer omdat ik met een leuke groep collega's werk en het erg naar mijn zin heb. Ik ben nu rustig aan opzoek naar iets anders wat beter te combineren is met mijn hockey. Mocht iemand tips of ideen hebben, let me know!!

Verder hebben we op woensdagen decentraal en werk ik. Dit is opzich een rustige dag. Ik heb vanmorgen krachttraining gedaan en ben nu op kantoor. Ik ben om 13 uur begonnen en werk tot 17 uur. Daarna ben ik lekker klaar, en heb ik een vrije avond. Ik ga lekker even boodschappen doen, en relaxxen. Ik vind een vrije avond heel erg lekker. Ik heb dan even de tijd voor mijzelf, en kan ik en beetje tot rust komen. Het is erg intensief en merk dat ik nu veel waarde hecht aan 2-3 uurtjes lekker op de bank chillen.

Ik heb wel nog een aantal nieuwtjes. Hahah altijd leuk als je even een tijdje niet online bent geweest! Ik heb vlak na mijn verjaardag een nieuwe telefoon aangeschaft en een nieuwe scooter. Heerlijk!! Ik ben er zo blij mee. Zeker nu het langzaam weer een beetje lekkerder weer begint te worden. Hij rijd echt als een zonnetje, en vind ik het ook altijd lekker om er even een stukje op te rijden. Ik ben heel erg blij met deze aankoop!

Verder staat dit weekend Bloemendaal op het programma in de hoofdklasse. Ik heb er veel zin in en we moeten ons even herpakken na een troosteloze 0-0 tegen hurley. Van het weekend kunnen we dit weer rechttrekken en gewoon 3 punten pakken!! We zijn goed opweg naar de playoffs maar kunnen zeker nog een stap maken. We trainen met AH&BC hier hard voor en zullen ook echt klaar zijn wanneer de playoffs beginnen! Daar gaat het natuurlijk om!!

Hoe ziet jullie week eruit?

xoxo Vega

 

9. mrt, 2017

Hey Allemaal,

Het is weer even stil geweest rondom mijn blogs, maar ik heb het ook echt mega druk. Mijn schema met Nederlands team is super druk en daardoor heb ik minder tijd om te schrijven. Soms kom ik savonds laat thuis van trainen en ben dan gewoon moe, en moet ik vaak sochtends ook weer vroeg mijn bedje uit!

Naa goed, ik zal het proberen om toch iets vaker te doen, dan is er nog wat te lezen hahah!

Deze week was de 2e week met Nederlands team. We moesten maandag om 14:30 op AH&BC zijn voor een zware training. Daarna weer naar het hotel, waar we met zijn alle gingen slapen. Deze week was Margot van Geffen mijn roomie! Dinsdag stond er in de ochtend ook weer een training op het programma. 2 dagen 2 trainen en 2 dagen alleeeeeeeeeeeen maar regen! Echt om te huilen. Na de training van dinsdag ben ik snel naar huis gegaan om me klaar te maken voor werk. Ik heb gewerkt van 12:00 - 17:00 en ben vervolgens naar de club toe gereden om me te laten behandelen. Even een beetje spanning uit mijn lijf drijven en alles even doorsmeren. Ik merk echt dat ik ouder word, en steeds vaker naar mijn lijf moet gaan luisteren. Ik wil blessures natuurlijk voorkomen, dus plan ik nu tijdig alles in. om 19 uur stond ik dan ook weer fris en fruitig met AH&BC op het veld waar we 3:3 toernooi gingen spelen. Ik zat in een partij met Tommy en Felic. Eindstand: WINNAAAARS!! We zaten er lekker in en waren aan het vlammen in de partijtjes. Na de training gingen we met zijn alle eten en ben ik redelijk snel naar huis gegaan. Ik kwam thuis en gelukkig had Gert al lekker de kachel aangezet en het huis een beetje opgeruimd. Ik was echt super moe en een beetje chago en ben toen vrij snel in mijn bed gaan liggen. Ook het idee dat ik woensdag alweer om 9 uur op het veld moest staan maakte me niet super blij.

Woensdag regende het weer keihard. Om 8 uur ging de wekker en het was meteen bleeh, op buienradar zag het er ook niet uit alsof het snel droog ging worden. Toen ik wegreed van huis merkte ik iets hele vreemds aan mijn scooter. Het leek wel alsof mijn stuur en wiel los van elkaar stonden. Heel irritant, maar ik moest om 9 uur melden op de club, dus ben toch door het mega slechte weer en een kapotte scooter die kant op gegaan. Van 9 - 10 hebben we met Nederlands getraind. Decentrale training. We hebben veel afrond vormen gedaan en type aannames en afwerkingen op de goal. Na de training besloot ik om direct naar Myscootershop te rijden. Toen ik hier aankwam bleek mijn legger in mijn voorwiel gebroken te zijn waardoor het letterlijk los van elkaar stond. Mega gevaarlijk!! Gelukkig konden ze het vrij snel maken en was ik om 13:00 op kantoor. Ik heb toen gewerkt tot 17:00 en ben toen gelijk even snel boodschappen gaan doen en naar huis gereden. Ik was zo blij dat ik even een avondje alleen had. HEERLIJK!! Ik heb lekker een grote pan met pasta gemaakt, en ben lekker op de bank geploft met een serie. Ik kijk momenteel womans locked up. Een serie over vrouwengevangenissen. Heel leuk en soms heel spannend!

Verder ben ik vandaag weer in de ochtend van 9 - 13 uur aan het werk om daarna te melden op de club voor een dubbel training. We hebben met AH&BC eerst testen om 13 uur en daarna staan er 2 trainingen op de plannen. Na trainen ga ik even bij Leiah langs om te kijken hoe het met haar gaat, en vervolg ik mijn weg naar de zonnenbank! Even een lekker kleurtje opdoen voor het weekend en natuurlijk voor mijn verjaardag van volgende week!! Ik word dan alweer 26! Jeetje...

xoxo Vega

24. feb, 2017

Hey Allemaal,

Het is weer vrijdag en dat betekend bijna weekend... Gaan jullie wat leuks doen??

Ik zit nu nog tot 17 uur op kantoor en ga dan thuis even snel mijn tas pakken en richting de club. De laatste training voor de competitie, eindelijk!! Zondag gaan we beginnen tegen OR thuis om 12:45. Jullie komen wel kijken toch?

Daarna heb ik eigenlijk nog niet veel plannen gemaakt. Ik denk dat ik even op de club blijf hangen en daarna lekker huis ga. Lekker een drankje drinken ergens in de pijp maar niet heel gek doen.

Morgen ga ik namelijk winkelen in Den Haag of Rotterdam. Daar heb ik best wel zin in en ik wil ook even lekker bij slapen. Vanaf zondag word het namelijk super druk met Nederlands team wat weer gaat beginnen volgende week. Ik heb daar ontzettend veel zin in, lekker weer vlammen met Nederlands team en met AH&BC in de competitie. We gaan zien hoe het loopt.

Op werk is het vandaag ontzettend rustig. Ik heb al vanaf 10 uur niks te doen en ben een beetje online aan het shoppen. Iemand nog leuke ideen of sites waar ik kan kijken. Ik ben dus ook bezig met het kijken naar een nieuwe scooter. De mijne is echt zo goed als op en ben echt toe aan een nieuwe. Ik zit zelf te kijken naar een SYM fiddle omdat ik daar al 4 jaar lang veel plezier van heb. Wat rijden jullie?

Ook heb ik even wat tips nodig.. Het is zo rustig op kantoor, dat ik me nogal verveel. Iemand leuke ideen wat ik kan gaan doen?? Drop alles maar, ik ben erg in de openminded vibe hierin...

xoxo Vega